E-novice

Naročite se na e-novice in prvi boste izvedeli za naše posebne ponudbe!

Prijava

Team building

Idealno za vaš posel

Organizirali smo že veliko zelo uspešnih jadralskih dogodkov na odličnih jadrnicah ali motornih jahtah za Slovenska in multi-nacionalna podjetja in organizacije.

Jadranje je idealna priložnost, s katero lahko nagradite vaše zaposlene, preživite čas s svojimi pomembnimi strankami ali jih uporabite za utrditev vaše ekipe. Jadrnanje je aktivnost, ki zahteva sodelovanje, koordinacijo in organiziranost celotne ekipe. Zelo hitro se pokaže usklajenost delovanja tima, lastnosti posameznikov in napetosti med posameznimi člani. Vse to v sproščujoči in zabavni akciji, na odlično opremljenih jadrnicah, ko vas obkrožata čudovita narava in popolna svoboda....to je kraj, kjer je mogoče vse. Kontaktirajte nas in pripravili vam bomo plan za nekaj nepozabnih dni.

Za vas pripravimo jadralna in športna oblačila z vašim logom, rezerviramo prostor in sestavimo menije, poskrbimo za namestitev na kopnem, če je potrebna, rezerviramo prostor za sestanke in prezentacije, uredimo transfer ali organiziramo kakšno drugo neverjetno dogodivščino.

Vsekakor bomo poskrbeli za vas in uresničili vaše želje.  Pokličite nas ali pošljite povpraševanje!