E-novice

Naročite se na e-novice in prvi boste izvedeli za naše posebne ponudbe!

Prijava

Šola jadranja

Veliko ljudi sanja o tem, da bi se naučili jadrati in nekega dne imeli svojo jadrnico. Spomnite se kaj o tem pravi Walt Disney: “Tisto kar sanjate lahko tudi uresničite. Ne pozabite, da se je vse skupaj začelo z Miki Miško!”. Pri nas je ta moto na dnevnem redu, zato vam bo naša jadralna šola pomagala pri uresničitvi teh sanj.

Naučili vas bomo imeti nadzor nad barko in to je praktično vse. Pomagali vam bomo preseči vaše strahove in morebitne zadržke. Pri tistih, ki nimate takšnih skrbi in bi se radi vsega naučili kar najhitreje in na vso moč, se vam bomo prilagodili in z vami trenirali tako trdo kolikor boste želeli in zdržali.

Nikakor vas ne bomo vas zasipali s čudno terminologijo, da bi na vas napravili vtis. Naši inštruktorji bodo naredili vse, da bo učenje jadranja za vas kar se da prijetna in pozitivna izkušnja ter večkrat tudi odličen izziv.
Čeprav skrbno načrtovani in sestavljeni, so tečaji intenzivno usmerjeni v praktično znanje s ciljem, da vas neodvisne in samozavestne odpeljejo na morje kolikor hitro je to mogoče.

Skupine tečajnikov so majhne, kar vam zagotavlja veliko mero osebnega pristopa in pomoči pri tej enkratni jadralni izkušnji.

Čimprej začnite!